Fostul presedinte Traian Basescu a fost ales in unanimitate, duminica, lider al Partidului Miscarea Populara, dupa ce un rezultat similar s-a inregistrat la congresul Miscarii Populare din octombrie 2015.

In favoarea fostului sef de stat au votat 480 de delegati.

Congresul Miscarii Populare a votat pe 24 octombrie in unanimitate motiunea «Romania mea», condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului. Deputatul Eugen Tomac a fost ales presedintele executiv al MP, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu si europarlamentarul Siegfrid Muresan prim-vicepresedinti, iar Dorel Onaca secretar general.

Traian Basescu nu poate schimba numele partidului, formatiunea sa se va numi in continuare "Partidul Miscarea Populara" si nu "Miscarea Populara", au decis, vinerea trecuta, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

''La Curtea de Apel Bucuresti fost respinsa inregistrarea MP, ceea ce inseamna ca si programul si conducerea si statutul noii formatiuni au fost respinse. Ca atare, (...) varful partidului a demisionat si a fost inregistrat ca reprezentand conducerea noului partid. Prin respingere trebuie sa reasezam conducerea PMP, pentru ca daca organizatiile teritoriale nu au fost afectate, conducerea la varf a fost afectata'', a declarat Traian Basescu in deschiderea Colegiului National PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.