Liderul UNPR Dolj, Gheorghe Bica, i-a transmis sambata, la Conferinta Nationala a UNPR, primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, arestat preventiv 30 de zile pentru luare de mita, ca, oriunde s-ar afla, partidul il iubeste si il asteapta sa revina.

''Sunt un fondator al partidului. Acum aproape sase ani de zile, in biroul unui om extraordinar, primarul Neculai Ontanu, un grup de oameni puneau la cale infiintarea unui nou partid (...) Astazi, omul care alaturi de noi a infiintat acest partid nu este in mijlocul nostru. Domnule primar Neculai Ontanu, indiferent unde sunteti, sa retineti un lucru: sunteti in sufletul nostru! Va iubim!'', a spus Gheorghe Bica, la Conferinta Nationala a UNPR, potrivit MEDIAFAX.

Sala a reactionat cu aplauze, scandand numele lui Ontanu. Bica nu este singurul lider al UNPR care s-a referit la situatia lui Neculai Ontanu. Candidat la sefia partidului, deputatul Valeriu Steriu, a tinut sa ii transmita un mesaj de incurajare primarului sectorului 2 si a spus ca intreg partidul il asteapta sa revina. ''Va asteptam in mijlocul nostru'', a spus Steriu.

''Sa-i transmitem cu totii (lui Neculai Ontanu, n.r.) ca ne lipseste de la aceasta reuniune'', a mai spus deputatul UNPR, dupa ce a afirmat ca a intrat in UNPR , ''al treilea partid al tarii'', gratie lui Gabriel Oprea si Neculai Ontanu. Sala a raspuns mesajului lui Steriu cu aplauze indelungate.

Si senatorul Ion Toma si-a inceput discursul cu multumiri pentru activitatea lui Neculai Ontanu, rasplatite si ele cu aplauze.

De altfel cei mai multi reprezentanti ai UNPR care au vorbit la reuniune i-au omagit pe Gabriel Oprea si Neculai Ontanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.