Comisia juridica trebuie sa intocmeasca pana marti raportul privind cererea de incuviintare a retinerii si arestarii prevenitive a deputatului Sebastian Ghita.

"BP a avut un singur punct pe ordinea de zi, scrisoarea doamnei ministru al Justitiei, Raluca Pruna, referitoare la incuviintarea retinerii si arestarii prevenitive a domnului deputat Sebastian Ghita. Conform procedurilor si statutului parlamentarilor, Comisia juridica are un termen de trei zile sa intocmeasca raportul. Asta inseamna ca raportul trebuie intocmit pana marti", a declarat deputatul PSD Marcel Ciolacu, la finalul sedintei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.

In sedinta BP al Camerei Deputatilor de miercuri, la propunerea presedintelui Camerei Deputatilor, alesii vor lua in discutie inscrierea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor a incuviintarii retinerii si arestarii prevenitive a deputatului.

DNA a transmis Comsiei juridice cinci volume, care insumeaza aproximativ 1300 de file.

"Au fost trimise cinci volume, care au aproape 1300 de file, pentru folosirea directa sau indirecta a informatiilor care nu sunt destinate publicitatii, dare de mita, santaj, cumparare de influenta si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere", a mai spus Marcel Ciolacu.

Acestia vor vota miercuri in plenul Camerei Deputatilor, daca va fi intrunit cvorumul necesar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.