Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita de stat in Turcia, va depune miercuri o jerba de flori la locul atentatului de la Ankara din 13 martie si va avea convorbiri tete-a-tete cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

La ora 16.00, la Palatul Prezidential de la Ankara, va avea loc ceremonia primirii oficiale, apoi presedintele are programate convorbiri tete-a-tete cu omologul sau turc, urmate de convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale. Iohannis si Erdogan vor sustine apoi o conferinta de presa comuna.

Anterior intalnirii cu Erdogan, Iohannis va depune o jerba de flori la locul atentatului din 13 martie si o coroana de flori la Mausoleul Ataturk, unde va semna si in cartea de onoare, scrie MEDIAFAX.

La ora 10.20, presedintele va vizita Biserica Sfanta Mucenita Paraschevi, ctitorie a domnitorului Constantin Brancoveanu, lacas de cult al comunitatii romane ortodoxe din Istanbul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.