Anuntul inlocuirii de la sefia grupului ALDE din Senat a fost facut de senatorul Nicolae Nasta.

Senatorul Dumitru Pelican a fost inlocuit din calitatea de lider al grupului parlamentar ALDE din Senat cu fostul ministru al Culturii Daniel Constantin Barbu. Inlocuirea a fost anuntata dupa ce, de la microfonul Senatului, senatorul Dumitru Pelican a pledat pentru "repunerea adevarului in drepturi" si a sustinut ca, de fapt, a demisionat din ALDE inca de joi, anunta MEDIAFAX.

ALDE anuntase luni ca l-a exclus din partid pe Dumitru Pelican, liderul grupului de la Senat, la propunerea organizatiei din Bucuresti.

Pelican, catre Tariceanu: ''Narcisismul e boala grea"

Senatorul Dumitru Pelican l-a acuzat luni pe Calin Popescu Tariceanu de narcisism, afirmand ca nu e dispus sa-i care ''mapa sau geanta cum, din pacate, ii fac altii'' si a anuntat ca nu a luat inca o decizie cu privire la candidatura sa la Primaria Sectorului 5 al Capitalei.

''Nu am luat inca o decizie. In sondajul pe care ALDE l-a facut am 33%. Partidul are 5%, eu am 33%. Daca dl. Tariceanu crede ca eu voi sta tot timpul sa-i ascult ideile pe care le are, imi pare rau. Intotdeuana eu l-am contrat si i-am spus ca sunt un om pragmatic. Domnia sa, din momentul in care nu esti de acord cu el, devii dusmanul sau. Ca sa nu mai aiba dusmani, mi-am dat demisia eu, nu ei m-au exclus'', a declarat senatorul Dumitru Pelican.

El a tinut sa-i transmita un mesaj liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu: ''Narcisismul e boala grea, e o problema. Eu nu sunt dispus sa-i car mapa sau geanta, cum, din pacate, ii fac altii''.

Dumitru Pelican a mai spus ca s-ar putea inscrie in alta formatiune politica. ''Deocamdata raman independent. Dar analizez si voi lua o hotarare'', a mai spus senatorul Pelican.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.