Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a dat o declaratie de martor care a vizat "procedura de organizare si functionare a Guvernului in baza legii 90/2001".
"Declaratia de martor a vizat procedura de organizare si functionare a Guvernului in baza legii 90/2001. Am prezentat aspecte si detalii care vizeaza modul de functionare a Guvernului, relatia cu ministerele de resort si procedurile de desemnare in diverse comitete, comisii interministeriale in care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanti. Ancheta este in curs. Procurorul de caz a avut toata deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care tin de procedura de functionare a unui Guvern in baza prevederilor legale. Nu am facut niciun denunt", a declarat fostul premier la iesirea de la audieri.

Emil Boc a ajuns miercuri la sediul DNA din Capitala, unde a fost audiat in calitate de martor intr-un dosar in care se investigheaza fapte de coruptie care ar fi fost comise de functionari ai ANRP, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.