Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a acuzat PNL de lipsa de reactie in privinta interceptarilor, afirmand ca Alina Gorghiu "pe tot felul de fleacuri ca este foarte activa, ca o tata in piata", dar pe acest subiect nu are niciun punct de vedere.

"In aceste zile m-am uitat foarte atent pe scena politica – cine a intervenit si cum a intervenit, ce pozitie a adoptat. De la PNL... nimic. PNL, care se revendica partid fost liberal, dar in fine de centru-dreapta. Pentru PNL, drepturile si libertatile individuale nu au nici cea mai mica valoare. Nu stiu ce facea domana Gorghiu in perioada asta. Stau si ma intreb, ca pe tot felul de fleacuri o vad ca este foarte activa, vad ca se cearta cu unii, ca o tata in piata, are tot felul, dar pe lucruri care sunt intr-adevar fundamentale si in care un partid trebuie sa se exprime, sa spuna: nu, domnule, noi vrem sa fie toti romanii ascultati sau, daca i se da voie, sa spuna, nu, nu este voie sa fie ascultata toata lumea ca pe vremea securitatii", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

El a mai spus ca asteapta un punct de vedere de la copresedintele PNL Alina Gorghiu pe aceasta tema, "ca asa, la maruntisuri, fleacuri, este experta", relateaza MEDIAFAX.
"Nu se poate, partid care se revendica de la familia liberala, sau probabil ca trecerea la PPE au facut-o sa creada ca aceste lucruri sunt minore si nu merita dezbatute, sa isi exprime pucntul de vedere pe astfel de chestiuni", a conchis liderul ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.