Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter, potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Administratia Prezidentiala.
"In semn de inalta apreciere pentru intreaga activitate pusa in slujba sportului de performanta, contribuind, pe aceasta cale, la afirmarea pe plan international a scolii romanesti de atletism, precum si la promovarea valorilor olimpice in randul tinerelor generatii de campioni, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul National <<Steaua Romaniei>> in grad de Mare Ofiter Iolandei Balas-Soter, multipla campioana olimpica", potrivit sursei citate.

Dubla campioana olimpica la atletism Iolanda Balas Soter, care avea probleme de sanatate, s-a stins din viata vineri la varsta de 79 de ani, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.