Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, ca este neplacut impresionat de transformarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un om care este pasionat de interviuri, ceea ce predecesorul ei, Daniel Morar, facea foarte rar.

Traian Basescu a declarat, la Romania TV, ca in mandatul lui Daniel Morar la DNA "rolul SRI era minimal". In acelasi timp, el a sustinut ca Laura Codruta Kovesi a adoptat un discurs "populist", scrie MEDIAFAX.

"Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om care sta toata ziua cu declaratiile, este pasionata de interviuri, ceea ce Morar facea foarte rar, era atent, iesea foarte rar in public", a comentat Traian Basescu.

El a mai spus ca, desi rata de recuperare a prejudiciilor din dosarele penale este de doar 10% in Romania, actualul sef al DNA vorbeste ca un om politic despre rezultate obtinute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.