Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca divergentele avute cu presedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, sunt de domeniul trecutului si ca, in final, si acesta a inteles ca sistemul de vot al Camerei Deputatilor trebuie schimbat.

"Suntem colegi si prieteni si lucram impreuna la partid. El sta mai mult la Camera Deputatilor, fiind si presedintele Camerei, ceea ce este firesc. Discutia noastra, discutiile si zvonurile astea au plecat de la pareri diferite despre sistemul de vot, dar, in final, si Valeriu Zgonea cred ca a inteles ca nu poate conduce Camera stand pe un sistem de vot in care in loc de 27 de persoane, de fiinte vii, iti arata 114", a declarat Liviu Dragnea.

Neintelegerile dintre Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea s-au acutizat ca urmare a scandalului legat de votul din Camera Deputatilor asupra legii defaimarii.

Valeriu Zgonea a declarat ca raportul rezultat in urma anchetei administrative din Camera Deputatilor nu ii da dreptate liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care acuza o interventie ''criminala'' asupra sistemului electronic de vot.

Cu toate acestea, votul asupra mai multor initiative legislative a fost reluat, iar legea defaimarii a fost retrimisa la Comisia juridica, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.