Sase deputati de la UNPR au informat miercuri Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca se afiliaza grupului parlamentar al PSD.

Cei sase deputati care au trecut de la UNPR la PSD sunt: Stefan Dalca, Adrian Diaconu, Liviu Codarla, Tudor Ciuhodaru, Ion Pargaru si Liliana Minca.

Presedintele interimar al UNPR, Neculai Ontanu, declara ca are informatii conform carora PSD incearca sa atraga in grupurile sale parlamentare alesi de la UNPR.

''Ne-am micsorat increderea (in PSD-n.r.) vizavi de declaratiile domnului presedinte Liviu Dragnea, total incorecte. A fost o declaratie pe care cred ca si domnul Dragnea o regreta, aceea de a incerca sa preia de la UNPR parlamentari. Nici un parlamentar de la UNPR nu pleaca la PSD, raman in cadrul UNPR'', declara Ontanu, dupa demisia lui Gabriel Oprea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu a inteles ''mare lucru'' din declaratiile UNPR privind posibila sustinere a alegerilor in doua tururi, adaugand ca PSD a inceput sa isi puna semne de intrebare privind relatia cu partidul care a fost condus de Gabriel Oprea, scrie MEDIAFAX.

Liderul PSD a precizat ca prima lui reactie dupa ce Gabriel Oprea - ''un om statornic, care a tinut echilibrul'' - si-a dat demisia a fost sa declare ca protocolul cu UNPR ramane valabil, precizand ca acum are dubii daca nu cumva a fost o reactie gresita. ''Si noi incepem sa ne punem semne de intrebare'', a adaugat liderul PSD, care a insistat asupra faptului ca PSD nu va avea ''nicio reactie publica'' impotriva UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.