Deputatul Molnar Zsolt este candidatul UDMR la functia de primar al Timisoara, la alegerile locale care vor avea loc pe 5 iunie, iar lista de consilieri judeteni este deschisa de avocatul Andrei Molnar, a anuntat, luni, presedintele filialei Timis a partidului, Halasz Ferenc.
Halasz a declarat ca Molnar Zsolt este candidatul partidului la functia de primar al Timisoarei. "Dorim sa revenim in CL Timisoara, dar si in CJ Timis. Din CJ absentam de 12 ani. (…) In cadrul UDMR exista un concurs intern pentru primari, respectiv consilieri, si am oferit posibilitatea tuturor maghiarilor din judet sa faca propuneri. Acest lucru a avut loc in perioada 2 – 23 februarie. (…) Au existat 15 persoane propuse, fiind contactata fiecare persoana propusa, iar patru au fost interesate. (…) Ieri (duminica - n.r.) a avut loc Adunarea Generala, unde a avut loc ierarhizarea. Astazi stim cine este cap de lista la CJ si cine este cap de lista la CL Timisoara. Tot conform deciziei de ieri, la Timisoara vom avea candidat la primar al orasului, in persoana domnului Molnar Zsolt”, a declarat Halasz, potrivit MEDIAFAX.

Acesta a spus ca vicepresedintele UDMR Timis, avocatul Andrei Molnar, va deschide lista consilierilor judeteni, fiind si candidatul formatiunii la functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis. Potrivit lui Halasz, Molnar are 31 de ani si este membru UDMR de patru ani, el participand in 2014 la alegerile europarlamentare, insa fara sa obtina un loc eligibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.