Comisia de unificare a PNL a validat luni candidatii la primariile de sectoare, cu exceptia sectorului 6, unde liberalii asteapta "o cercetare calitativa de anvergura", a declarat presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, afirmand ca sondajele au fost doar "o baza a deciziei politice".

"Astazi, comisia de unificare a PNL a hotarat candidatii la functia de primar de sector. (...) La primaria Sectorului 1, Alexandru Nazare, la primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, la primaria Sectorului 3 vom merge cu Florin Stefan Vasile, la primaria Sectorului 4 cu Razvan Sava, iar la primaria Sectorului 5 cu Ovidiu Raetchi", a anuntat presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, la finalul sedintei.

Catalin Predoiu a afirmat ca la sectorul 6 liberalii asteapta "o cercetare calitativa de anvergura care se va finaliza in zilele urmatoare", urmand ca decizia sa fie luata lunea viitoare.

Presedintele PNL Bucuresti a afirmat ca PNL nu il va sustine pe Stefan Florescu in aceasta cursa, asa cum s-a vehiculat anterior. "As dori sa precizez fara echivoc faptul ca nu vom merge la Sectorul 6 cu domnul Florescu. Dezavuez orice speculatiei pe aceasta tema. Nici nu s-a pus problema si nici nu se va pune problema sa mergem la Sectorul 6 cu domnul Stefan Florescu", a precizat Predoiu.

Cat priveste posibilitatea ca PNL sa sustina un candidat tehnocrat pentru primaria Sectorului 6, Predoiu a raspuns ca in discutiile pe care le vor avea in partid liberalii vor pleca de la "solutiile existente in partid", scrie MEDIAFAX.

Intrebat daca Razvan Mironescu ar putea fi sustinut de PNL, Predoiu a afirmat ca nu exclude nicio varianta venita din partid, insa se asteapta rezultatele cercetarii calitative comandate de PNL.

El a subliniat ca pentru desemnarea candidatilor nu s-a avut in vedere doar clasamentul, ci si potentialul de crestere al acestora si durata perioadei in care si-au desfasurat campania.

"Toate sondajele au aratat faptul ca toti candidatii care au fost luati in calcul pentru fiecare sector s-au aflat umar la umar, marja de eroare, si s-a avut in vedere nu numai clasamentul, ci si rezerva de crestere pentru viitor, de asemenea, perioada de cand si-au facut campanie. Unii au inceput campania de cateva luni, altii relativ recent, de trei, patru saptamani si faptul ca ei sunt plasati umar la umar arata ca exista un potential de crestere mai mare in cazul celor care si-au inceput recent campania", a explicat liderul liberal.

Presedintele PNL Bucuresti a afirmat ca sondajele comandate au fost doar "o baza a deciziei politice", afirmand ca aceste cifre trebuie vazute in dinamica loc.

Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

"In fiecare sector am ales candidatii care au cele mai mari sanse de crestere", a conchis Predoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.