Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi ca ii doreste "La multi ani!"si multa sanatate lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al partidului, care implineste 86 de ani.

"Ii doresc la multi ani si multa sanatate si sa ramana in continuare acelasi om cu foarte multa experianta politica si cu ganduri bune", a spus Dragnea, la Parlament.

Liviu Dragnea nu a dorit sa spuna public daca i-a transmis personal un mesaj sau daca i-a facut ceva cadou, scrie MEDIAFAX.

Cei doi s-au aflat in divergenta inca de la ultimele alegeri prezidentiale. Disputa s-a amplificat la congesul PSD din toamna trecuta, cand Liviu Dragnea, unic candidat, a fost ales presedinte al partidului. Ion Iliescu a spus atunci ca modul de alegere a presedintelui PSD aminteste de dorinta lui Nicolae Ceausescu de a fi votat de catre toti romanii. In cadrul congresului, a mai existat un moment tensionat, atunci cand Liviu Dragnea i-a ridicat in picioare pe delegati, printre care si Ion Iliescu, pentru un moment de reculegere pentru vicitmele comunismului, invocand ruperea PSD de trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.