Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu este "la fel de PSD-ist ca Gabriela Firea, afirmand ca nu ar fi o surpriza daca actualul presedinte al Senatului ar candida sustinut de PSD la Primaria Capitalei, desi, acesta nu-si doreste acest lucru.

"Domnul Tariceanu este la fel de PSD-ist ca Gabriela Firea. Nu ar fi o surpriza (daca ar candida la Primaria Capitalei- n.r.)Domnul Tariceanu nu ar vrea sa candideze pentru ca este foarte confotabil cu pozitia de presedinte al Senatului, pozitie pentru care a facut multe plecaciuni in fata domnuluI Dragnea. Am ramas uluita de aceste plecaciuni", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, la Adevarul Live, potrivit MEDIAFAX.

Alina Gorghiu a afirmat ca se uita "foarte atent" la orice potential candidat al PSD.

"Orice candidat din partea PSD este un candidat pe care n-ai cum sa-l desconsideri. Eu n-am sa fac greseala pe care a facut-o Liviu Dragnea cand a vorbit de Ludovic Orban. A privi de sus la competitorul electoral nu stiu daca e un lucru sanatos. Eu ma uit foarte atent la orice potential candidat din partea PSD. Doamna Firea este un candidat bun, o urmarim cu foarte multa atentie. Exista si un Serban Nicolae in PSD care ar fi un candidat foarte bun pentru Capitala. Este un candidat care are emblema PSD pusa pe el, are el si alte embleme. Ramane de vazut ce optiune politica pentru Capitala va face PSD", a mai spus copresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.