Madalin Voicu a ajuns, luni dimineata, la sediul DNA in dosarul in care deputatul este cercetat in libertate pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca parlamentarul a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta aplicarea sechestrului asiguratoriu. Ulterior, procurorii vor identifica bunurile pe care Madalin Voicu le detine si care pot fi indisponibilizate pentru recuperarea prejudiciului.

Dupa ce parlamentarii au respins cererile Parchetului de retinere si arestare, in cazul lui Madalin Voicu, procurorii DNA au dispus control judiciar pe o cautiune in valoare de 500.000 de lei pentru deputat, insa instanta suprema a dispus revocarea masurii preventive.

In acelasi dosar este cercetat, in stare de arest preventiv, si deputatul Nicolae Paun despre care procurorii DNA spun ca "in calitate de presedinte al Asociatiei Partida Romilor Pro Europa, Paun Nicolae a platit, lunar, sume de bani fixe in cuantum total de 217.300 lei, deputatului Madalin Voicu si a asigurat un salariu unei persoane din familia acestuia acestuia (fara nicio contraprestatie), in cadrul unuia din proiectele derulate de Asociatia Partida Romilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.