Biroul Politic National al PNL l-a validat, luni, cu unanimitate de voturi, pe Ludovic Orban drept candidat al partidului pentru Primaria Capitalei.
Ludovic Orban a declarat, in urma validarii candidaturii sale de catre BPN PNL, ca are "onoarea" de a fi in fruntea echipei liberalilor, afirmand ca este timpul ca Romania sa aiba "capitala pe care o merita". "Am asteptat cu emotie acest moment. PNL incepe astazi o cursa pentru a-i convinge pe locuitorii Bucurestiului ca oferta sa este alternativa corecta. Oferim Bucurestiului o administratie onesta, profesionista, generoasa cu locuitorii sai. (...) Sunt pregatit, sunt hotarat, am toata experienta necesara pentru a fi invingator", a declarat candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Ludovic Orban a afirmat ca este timpul ca Romania sa aiba "capitala pe care o merita". "In noiembrie 2014, romanii au votat pentru Romanie mai curata, mai onesta, mai unita, mai dezvoltata si mai generoasa cu fiecare locuitor al sau. Este timpul ca aceasta Romanie sa aiba o capitala pe care o merita", a mai spus Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.