Organizatia PNL Bucuresti a validat candidatura lui Ludovic Orban la functia de primar al Capitalei, a declarat, luni, presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, afirmand ca nu ia in calcul un esec al lui Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Bucuresti.

"In aceasta seara, intr-o sedinta extraordinara a Comitetului Executiv al PNL Bucuresti organizatia PNL Bucuresti a validat in unanimitate candidatura domnului Ludovic Orban la functia de primar general al Capitalei", a declarat Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu a afirmat ca validarea in unanimitate a candidaturi lui Ludovic Orban la Primaria Generala este un vot care arata ca liberalii sunt o echipa unita, "decisa sa obtina victoria in alegeri".

Presedintele PNL Bucuresti s-a declarat increzator in victoria lui Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

"Il asigur si pe el, dar si pe colegii din PNL cã nu am alt obiectiv in acest moment decat sã invingem in alegerile locale", a spus Catalin Predoiu.

Intrebat cine isi va asuma raspunderea in cazul unui esec al lui Ludovic Orban, Predoiu a afirmat ca nu i-a in calcul o astfel de situatie, dar ca toti membrii organizatiei "stiu ce inseamna onoarea politica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.