Candidatul propus de PNL pentru Primaria Capitalei Ludovic Orban a declarat, luni, ca este pregatit sa urmeze pasii pentru definitivarea candidaturii sale, afirmand ca in spatele candidaturii sale se afla "o viata de munca in slujba comunitatii".

"Sunt onorat de propunerea colegilor mei din comisia de unificare PNL, sunt pregatit sa parcurg urmatorii pasi procedurali pentru desemnarea mea drept candidat la functia de primar general, votul in conducerea PNL Bucuresti si validarea in BPN", a declarat Ludovic Orban.

"Ultimii de ani mi-am petrecut in slujba semenilor mei. Am ocupat functii publice importante in care am lasat urme. In Bucuresti si in jurul Bucurestiului exista lucruri pe care le-am facut sau la care am participat pentru a fi facute. Candidez nu ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca Bucurestiul are nevoie de o mana priceputa, de o persoana cu viziune care sa faca astfel incat Bucurestiul sa conteze, iar bucurestenii sa traiasca intr-adevar intr-o capitala demna de UE"
, a declarat liberalul, afirmand ca isi va pune toata energia si priceperea alaturi de echipa PNL pentru a castiga Primaria Generala si cele de sector.

Intrebat daca va incheia aliante pentru a fi singurul candidat al dreptei la Primaria Capitalei, Orban a afirmat ca nu este in masura sa faca astfel de afirmatii si ca este prematur.

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu a declarat, ca, potrivit sondajului de opinie, Ludovic Orban si Cristian Busoi au obtinut scoruri egale, iar deciza a fost una politica si colegiala care a plecat de la premisa "cele mai bune sanse pentru castigarea Primariei Capitalei".

"Stau umar la umar in marja de eroare, in jurul cifrei de 30%, prin urmare a fost o decizie obiectiva, dar plecand in acelasi timp si de la sansele pe care credem ca le are unul si celalalt, impreuna, in aceasta batalie", a declarat Catalin Predoiu.

Totodata, Ludovic Orban l-a felicitat pe europarlamentarul Cristian Busoi pentru "campania frumoasa, profesionista si dedicata pe care a desfasurat-o''. ''L-a adus la un nivel de cunoastere si de incredere pentru care sunt convins ca foarte multi tineri, lideri politici sunt invidiosi", a adaugat liberalul. "Il consider ca facand parte din elita PNL si daca Cristian Busoi ar fi fost candidatul PNL pentru functia de primar general l-as fi sprijinit cu toata forta si cu toata priceperea mea", a mai spus Orban.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Adriana Saftoiu a recunoscut vineri la Digi24 ca lupta pentru Bucuresti este grea pentru PNL, scrie MEDIAFAX.

''Va marturisesc ca intr-un singur tur va fi destul de greu de castigat Bucurestiul, pentru ca votul pe partea dreapta este cel mai faramitat si trebuie sa fim realisti, sa recunoastem ca votul pe stanga este unitar. Cine se bate cu PSD? Nimeni! Ceilalti candideaza pe dreapta si cu un tur, evident ca PSD este foarte avantajat'', a declarat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.