Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe, Raluca Lunculescu, isi inceteaza activitatea in cadrul ministerului, incepand cu data de 23 februarie, din "motive personale", relatia cu mass-media urmand a fi coordonata, temporar, de Cristina Tudor, director adjunct al Biroului de Presa.

"MAE multumeste jurnalistei Raluca Lunculescu pentru excelenta colaborare avuta in aceasta perioada si ii ureaza succes in proiectele personale si profesionale viitoare", se arata intr-un comunicat de presa al ministerului.

Potrivit sursei citate, pana la numirea unui succesor, serviciul de purtator de cuvant va fi asigurat de echipa Biroului de Presa al MAE, coordonata de Cristina Tudor, director adjunct, scrie MEDIAFAX.

Raluca Lunculescu, jurnalist specializat pe teme de politica externa, a fost numita in functia de purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe in aprilie 2015, de catre ministrul de atunci, Bogdan Aurescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.