Deputatii au respins miercuri si solicitarea DNA privind arestarea deputatului PSD Madalin Voicu, rezultatului fiind de 158 voturi "impotriva" si doar 103 "pentru", potrivit unor surse.

[Update]

Ulterior, deputatul PSD Sorin Iacoban a anuntat oficial in plenul Camerei ca cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare, fiind respinsa.

Din cele 261 de voturi valabil exprimate, 103 au fost "pentru" si 158 "impotriva" solicitarii DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Madalin Voicu, a declarat deputatul Iacoban.

Potrivit procesului verbal incheiat de Comisia de numarare a voturilor, 277 de deputati au fost prezenti, 261 de voturi au fost valabil exprimate si 5 voturi au fost anulate.

Plenul a respins si solicitarea DNA de retinere a deputatului PSD. Madalin Voicu a refuzat sa comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputatilor. "Nu vreau sa comentez. Va rog sa ma intelegeti. Nu voi mai vorbi despre justitie, in public", a spus Voicu.

Deputatii voteaza, la aceasta ora, cererea de retinere si arestare a deputatului Nicolae Paun, anchetat in acelasi dosar, pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri.


Deputatii au respins solicitarea de retinere a lui Madalin Voicu

Deputatii au respins miercuri cererea DNA de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, cu 170 voturi "impotriva" solicitarii justitiei si 116 "pentru", plenul urmand sa voteze si in cazul arestarii.

Deputatul PNL Mircea Dolha, membru al Comisiei de numarare a voturilor, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, ca cererea de retinere in cazul deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare.

Din cele 286 de voturi exprimate, 116 au fost "pentru" si 170 "impotriva" cererii DNA privind retinerea deputatului PSD.

Citeste si:
Deputații ruși înăspresc pedepsele cu închisoarea pentru...
Deputații ruși înăspresc...

Plenul Camerei Deputatilor va vota cea de-a doua cerere DNA care vizeaza arestarea deputatului Madalin Voicu, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.