Deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de DNA de trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri si spalare de bani, au fost prezenti vineri, pentru a doua zi consecutiv, la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul.

In vreme ce Madalin Voicu a facut declaratii in care a sustinut din nou ca este nevinovat, deputatul Nicolae Paun a preferat sa foloseasca usa din spate a salii de sedinta pentru a evita sa raspunda intrebarilor ziaristilor.

''Eu nu vreau sa politizez acest caz, ca altii il politizeaza este problema lor. Eu vorbesc despre o problema a mea, personala, despre care v-am spus si continui sa cred ca sunt agatat fara niciun fel de vina. Ca putem face speculatii, ca putem face suspiciuni rezonabile sau ca putem avea tot felul de banuieli, unele subiective, daca nu chiar tendentioase, asta este cu totul alta chestie'', a declarat deputatul social-democrat Madalin Voicu.

Potrivit unor surse parlamentare, dosarele contin interceptari ale unor injuraturi si amenintari facute la adresa procurorilor de catre Nicolae Paun.

Referitor la acuzatiile de trafic de influenta, Madalin Voicu a precizat joi ca interceptarile din dosar vizeaza un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat sa-l primeasca intr-o audienta pe deputatul Nicolae Paun.

Sedinta Comisiei juridice pe tema cazurilor Voicu si Paun va avea loc luni, de la ora 10.30.

Dosarul DNA privind acuzatiile de trafic de influenta si deturnare de fonduri aduse deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun are 19 volume, insumand 4886 de pagini, scrie MEDIAFAX.

DNA a cerut miercuri incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, pentru trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri, spalare de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.