Judecatoria Medgidia a respins solicitarea depusa de fostul ministru Miron Mitrea pentru a fi eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce a ispasit un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mita, decizia instantei nefiind insa definitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La Judecatoria Medgidia s-a judecat, miercuri, cererea depusa de fostul ministru Miron Mitrea pentru eliberarea conditionata din Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta.

Magistratii au respins solicitarea lui Miron Mitrea si au stabilit termen de reiterare (n.r. - data dupa care se poate introduce o noua cerere cu acelasi obiect) dupa data de 12 februarie. Decizia instantei nu este definitiva, avand drept la contestatie in termen de trei zile de la comunicare.

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a depus pe data de 28 ianuarie, la Judecatoria Medgidia, o solicitare pentru a fi eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce a ispasit aproximativ un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mita.

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita. El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba incepand cu data de 13 februarie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.