Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, le-a cerut, sambata, sefilor de organizatii sa fie mai atenti cu selectia celor care se inscriu in partid, afirmand ca este neplacut sa afle din presa ca unii au condamnari, el referindu-se la cazul candidatului pentru Primaria Oradea.

"Sunt foarte multi oameni care vin in organizatii in ultima perioada. Atentie, ca unii dintre ei, eu stiu doua cazuri, in care sinceritatea nu-i da afara din casa, cand se prezinta. Adica, este neplacut sa aflam ca a avut o condamnare pentru ucidere din culpa, in accident auto, dar este neplacut sa o aflam de la presa locala si sa nu ni se spuna cand vine sa se inscrie in organizatie. Eu nu spun ca un accident auto nu se poate intampla oricui, toti dintre noi conducem, stim ca un accident se poate intampla, dar trebuie sa stim despre aceasta realitate din istoria cuiva care vrea sa se inscrie in Miscarea Populara. Deci, va atentionez, din capul locului, asupra cunoasterii reale a celor care vin sa se inscrie in partid" a declarat Traian Basescu, la Consiliul National al MP in care se discuta candidaturile pentru alegerile locale.

Traian Basescu a facut referire la candidatul Miscarii Populare la primaria Oradea, Horia Vuscan. Acesta are o condamnare la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa, dupa ce in anul 2003 a provocat un accident rutier soldat cu trei morti, scrie MEDIAFAX.

Horea Vuscan a fost anuntat candidat al Miscarii Populare, marti, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si presedintele executiv al partidului, Eugen Tomac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.