PSD este dispus sa faca aliante electorale cu UNPR si ALDE, in functie de sansele de castig la nivel local, a anuntat joi Liviu Dragnea, acesta precizand ca la Comitetul Executiv National s-a decis ca social-democratii sa nu semneze aliante electorale cu nici un alt partid politic.
"In ceea ce priveste politica de aliante a Partidului Social Democrat, am decis astazi (joi – n.r.) ca vom propune UNPR-ului un proiect de acord de colaborare care sa de posibilitatea tuturor organizatiilor PSD si respectiv UNPR ca acolo unde considera ca este eficient pentru procesul electoral si se maresc sansele de castig in alegeri pot incheia aliante electorale in conditiile pe care le considera cele mai bune din punctul de vedere al sanselor de castig. De asemenea, o sa propunem un astfel de acord si colegilor din ALDE, care sa cuprinda aceleasi conditii" a declarat, joi seara, presedintele PSD Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv care s-a desfasurat la Sinaia.

Dragnea a insistat ca nu vor fi incheiate aliante cu alte formatiuni politice in afara de UNPR si ALDE. "Daca colegii din UNPR vor agrea propunerea noastra vom semna acordul cu ei, separat, daca cei din ALDE vor accepta propunerea noastra vom semna acordul cu ei, dar cu orice alta formatiune politica nu vom incheia aliante electorale” a anuntat Liviu Dragnea la finalul reuniunii Comitetului Executiv National, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.