Primarul comunei Tatulesti din judetul Olt, Lucian Istrate, a fost impuscat, sambata la amiaza, in timp ce se afla la o partida de vanatoare, edilul decedand la scurt timp, conform unor surse din Politie.

Sursele citate au mai aratat ca medicii de la Ambulanta sositi la fata locului nu au facut decat sa constate decesul. Politistii au demarat o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Potrivit primelor informatii, primarul din Tatulesti a fost ranit in zona toracelui, fiind vorba despre o plaga impuscata cu risc vital, astfel ca medicii de la Ambulanta au putut doar sa constate decesul barbatului, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Olt, Claudia Radu, a declarat ca incidentul a fost sesizat de un coleg de vanatoare al primarului, care a anuntat ca el l-a impuscat accidental pe edil. Ea a spus ca au fost anuntati procurorii si ca se vor face cercetari pentru ucidere din culpa in acest caz.

Sursa citata a mentionat ca partida de vanatoare era una autorizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.