Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, la RFI, ca exclude "categoric" o formula de guvernare cu PSD dupa alegerile parlamentare, precizand ca experientele trecute au demonstrat ca o coabitare cu social-democratii este nociva, iar Romania are nevoie de o guvernare de dreapta.
"Partidul National Liberal se afla in Opozitie fata de PSD, asta este certitudine. Eu stiu ca exista anumite teorii, care sunt neconforme cu realitatea, ca am putea sa facem intelegeri, s-au vehiculat asemenea teme. Eu exclud o formula de experienta comuna stanga-dreapta din 2016, exclud categoric o astfel de posibilitate. Cred ca experienta Guvernului de stanga-dreapta din 2009, daca nu ma insel si alianta politica USL au demonstrat un lucru foarte cert, ca o coabitare cu PSD-ul este nociva", a declarat Gorghiu, la RFI, intrebata daca exclude o alianta PNL-PSD dupa alegerile parlamentare.

Alina Gorghiu a mai spus ca liberalii vor trebui sa castige alegerile cu un scor care sa asigure o guvernare liberala, de dreapta, scrie MEDIAFAX. "Sunt absolut convinsa ca Romania are nevoie de o guvernare liberala, o guvernare de dreapta, curajoasa, reformista, cu o viziune potrivita timpurilor pe care le traim. Va trebui sa ne gandim foarte clar cum sa castigam alegerile parlamentare si cum sa le castigam foarte bine, astfel incat sa putem sa guvernam intr-o formula care exclude PSD-ul si lucrul acesta va deveni realitate", a afirmat copresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.