Organizatia de Tineret a Miscarii Populare, care a fost infiintata duminica, la mai bine de doi ani de la crearea partidului, va fi condusa de un  presedinte, secretarul general Falcescu Jean-Andrei, 12 vicepresedinti, 2 secretari adjuncti si 13 secretari executivi.

Gabriel Ionut Popa a fost ales presedintele Organizatiei de Tineret a Miscarii Populare.

Din conducerea organizatiei vor mai face parte un trezorier si presedintele Comisiei de Arbitraj a partidului, decizia fiind luata cu votul a 2075 de delegati care au participat duminica, la Palatul Parlamentului, la conferinta de infiintare a OTMP, scrie MEDIAFAX.

"In politica nu exista scuze. Dupa alegeri, valoarea fiecaruia va fi data de numarul de voturi", a transmis liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, conducerii organizatiei de tineret, afirmand ca politica este la fel de exacta ca matematica.

Noul presedinte al organizatiei de tineret, Gabriel Ionut Popa, a absolvit SNSPA, cu specializarea Administratie Publica Europeana. In 2012, a facut un stagiu de practica la cabinetul de avocatura al actualului copresedinte al PNL, Alina Gorghiu. In 2014, a terminat cursurile unui master in Diplomatie si Negociere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.