Fostul sef al organizatiei TSD Mihai Sturzu l-a atacat, sambata, la congresul tinerilor social-democrati, pe Liviu Dragnea caruia i-a cerut sa se autosuspende din functia de presedinte al partidului din cauza dosarului Referendumului in care a fost condamnat in prima instanta.

"Suspendati-va, conform noului statut al PSD, din functia de presedinte, convocati un congres al PSD fara liste si corect, asa cum dumneavoastra vi l-ati dorit si haideti, ca deja este prea tarziu, sa ne pregatim corect pentru anul 2016", a spus Mihai Sturzu in fata delegatilor prezenti la Congresul TSD.

El a propus ca orice membru PSD sa fie suspendat din partid, in momentul in care este trimis in judecata pentru orice fapta de natura penala savarsita cu intentie. "Orice membru al partidului sa fie suspendat in faza in care este trimis in judecata pentru orice fapta penala, sa nu ne mai fofilam", a spus Sturzu, referitor la faptul ca Dragnea a sustinut mereu ca noile prevederi ale Codului de etica al PSD nu i se aplica, pentru ca dosarul sau privind fraudarea referendumului din 2012 nu se incadreaza la fapte de coruptie, scrie MEDIAFAX.

Sturzu i-a cerut liderului PSD, Liviu Dragnea sa isi asume schimbarile pe care acesta le-a propus PSD-ului. "Asumati-va ca poate nu traim atat de mult intr-o lume a realitatilor obiective si a perceptiilor oamenilor despre realitate, ca partidele politice opereaza cu perceptii despre realitate si despre adevar. Faceti dumneavoastra ceea ce ne-ati spus mereu sa facem si noi, puneti interesul partidului mai presus de interesul dumneavoastra personal", a precizat Sturzu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.