Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in plenul Senatului, ca 2016 este un an crucial pentru Romania, iar guvernul va miza pe economie, educatie, servicii sociale imbunatatite, cultura, dar si o armata in proces de modernizare, precizand ca, intr-un climat tensionat, Romania nu este singura.
Dacian Ciolos a spus, in discursul sustinut in plenul Senatului cu ocazia Zilei Nationale, ca "intram intr-un an crucial pentru Romania", in care eforturile unui guvern neafiliat politic se vor indrepta spre un proiect de tara coerent, care vizeaza consolidarea statului de drept, dar si o administratie moderna si puternica.

Premierul a mai spus ca doreste ca aceste eforturi sa fie sustinute de societatea civila, dar si de politicienii care vor reformarea sistemului. Ciolos a mai spus ca Guvernul va miza pe economie, pe educatie, pe servicii sociale mai bune, pe cultura, dar si pe o armata aflata in proces de modernizare. In context, el a invocat climatul extern tensionat si a subliniat ca Romania nu este singura, iar romanii trebuie sa fie solidari intre ei si solidari cu partenerii din UE si NATO, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.