Premierul Turciei Ahmet Davutoglu i-a transmis lui Dacian Ciolos o scrisoare de felicitare pentru votul de incredere dat de Parlament noului Guvern, precizand ca si-a asumat o mare responsabilitate prin preluarea functiei de sef al Executivului, dupa tragedia din Clubul Colectiv.
"Am fost deosebit de satisfacut de faptul ca noul Guvern al Romaniei format de dvs. si-a inceput activitatea ca urmare a obtinerii ieri a votului de incredere din partea Parlamentului. Stiu ca v-ati asumat o mare responsabilitate dupa zilele grele traite ca urmare a pierderii vietii unui numar mare de tineri printre care se afla si un student turc in timpul tragicului accident care a avut loc la Bucuresti pe 30 octombrie si dupa acea zi", se arata in scrisoarea remisa MEDIAFAX de Ambasada Turciei la Bucuresti.

Ahmet Davutoglu a mai spus ca Turcia a urmarit indeaproape evolutiile din Romania si "s-a straduit sa o sprijine pentru alinarea ranilor provocate de tragedie". "Noi vom continua si in perioada urmatoare sa amplificam colaborarea bilaterala cu prietena si aliatul nostru, Romania, ca si dialogul nostru politic strans. Cu aceasta ocazie va transmit cele mai bune urari de succes", se mai arata in scrisoarea premierului turc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.