Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca premierul desemnat Dacian Ciolos este "un om cu un profesionalism de necontestat", un apropiat al PNL, chiar daca nu este membru al partidului, si ca PSD va face tot posibiliul sa compromita viitorul guvern.

"Atrag atentia ca, desi nu este implicat in formarea guvernului, PNL este singurul sprijin cert al viitorului cabinet in Parlament. PSD, chiar daca va mima initial o sustinere, va face tot ce poate sa compromita viitorul guvern. Societatea civila, care si-a dorit in mare parte acest guvern nepolitic, va constata in curand acest lucru si poate va invata sa deosebeasca intre PNL, aliatul lor natural, si PSD, care va torpila cu toate fortele acest proiect", a comentat Ludovic Orban, pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PNL mai spune ca va sustine Cabinetul Ciolos, odata pentru ca este propus de Klaus Iohannis, fostul presedinte al PNL, si apoi pentru ca Dacian Ciolos intruneste criteriile de profesionalism, este un apropiat al PNL si corespunde asteptarilor societatii civile, scrie MEDIAFAX.

"Voi sustine investirea cabinetului Dacian Ciolos. Din multe motive. Pentru ca este propus de Klaus Iohannis, fostul presedinte al PNL, astazi presedinte al Romaniei si datorita sustinerii PNL. Pentru ca este un om cu o imagine foarte buna la nivelul Uniunii Europene, care va imbunatati imaginea Romaniei si va putea reprezenta cu mult mai mult succes interesele Romaniei. Pentru ca, nefiind membru al PNL, el este totusi apropiat de PNL, fiind ministru in guvernul liberal si comisar european in cadrul grupului PPE. Pentru ca il cunosc personal din cabinetul Tariceanu si este un om cu foarte multe calitati , cu o statura morala si un profesionalism de necontestat" , a scris Orban, pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.