Presedintele Klaus Iohannis a propus PNL formarea unui guvern tehnocrat, iar partidul sustine aceasta varianta, in absenta unui acord politic privind alegerile anticipate, a anuntat copresedintele liberal Alina Gorghiu, la finalul consultarilor cu seful statului.
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca partidul a propus in continuare solutia alegerilor anticipate, insa, pentru ca aceasta sa fie posibila era nevoie de un acord politic cu toate partidele parlamentare. In conditiile in care mare parte din acestea nu au fost de acord cu anticipatele, liberalii nu au dorit sa blocheze iesirea din criza, scrie MEDIAFAX.

"Astazi in discutiile pe care le-am avut, presedintele ne-a propus varianta unui guvern tehnocrat, cu un premier tehnocrat. Este o varianta cu care PNL este de acord", a declarat Gorghiu.


Ea a mai spus ca este insa nevoie de depolitizarea administratiei pentru ca altfel tot PSD va guverna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.