Presedintele Klaus Iohannis va veni in piata, la invitatia reprezentantilor societatii civile, a anuntat Sorin Ionita, de la Expert Forum, dupa consultarile cu seful statului.

Reprezentantul Expert Forum, Sorin Ionita, a declarat vineri, la finalul consultarilor presedintelui Klaus Iohannis cu societatea civila, ca l-a invitat pe presedinte in piata si acesta a fost de acord. Sorin Ionita a spus ca nu se stie inca cand va veni seful statului sa discute cu manifestantii.

Si Liviu Mihaiu a spus ca "presedintele va veni in piata, dar nu se stie unde si cand, din motive lesne de inteles". De asemenea, el a mai spus ca presedintele i-a invitat pe reprezentantii societatii civile sa se implice, sa faca parte din partide politice, nu din actualele formatiuni, ci din partide noi.

Presedintele Klaus Iohannis s-a consultat vineri, la Palatul Cotroceni, cu 20 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si ai protestatarilor, urmand sa faca declaratii de presa, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.