Presedintele MP Traian Basescu a declarat, marti, ca inchiderea cluburilor de catre autoritati este gresita, afirmand ca solutia pentru evitarea unei tragedii, precum cea petrecuta vineri noapte in clubul Colectiv, este modernizarea cluburilor cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casa.

"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reactie a autoritatilor este sa le inchida. Gresit. Plecand de la comanda sociala ele trebuie sa existe. Solutia este finantarea modernizarii acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casa", a declarat presedintele Miscarii Populare Traian Basescu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Basescu a afirmat ca inchiderea cluburilor nu va duce la umplerea salilor de teatru si a subliniat cat de riscante ar fi cluburile clandestine, scrie MEDIAFAX.

"Daca le vom inchide cluburile ce alternativa dam tinerilor pentru petrecerea sfarsitului de saptamana, mai ales iarna? Credeti ca vor umple salile de teatru? Nu vreau sa-mi imaginez cat de riscante ar fi niste cluburi clandestine", a mai comentat Traian Basescu.

Fostul sef de stat a apreciat ca "Guvernul Romaniei poate da o solutie inteligenta pentru prezent si viitor", adaugand ca "tinerii au nevoie de cluburi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.