Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la plecarea de la Club Colectiv, ca a vazut localul si ca spatiul este total impropriu, el spunand ca ”este de neimaginat ca in acel spatiu au putut sa fie atatia oameni la un concert” si ca tragedia s-a produs pentru ca ”au fost ignorate norme simple”.

”Am tinut sa vad locul in care s-a petrecut tragedia de aseara, sa las aici un buchet de flori si o lumanare. Dumnezeu sa ii ierte pe cei decedati! Celor care au scapat din tragedie, sanatate si sa aiba noroc sa scape repede si bine! Familiilor indurerate le transmit sincere condoleante, sunt in gand si in suflet alaturi de ei, iar familiilor ranitilor le doresc sa aiba speranta, credinta si cei internati sa scape cu bine”, a afirmat Iohannis.

El a spus, dupa ce a vazut localul, ca este un spatiu total impropriu. ”Am vrut sa vad locul. Este un spatiu total impropriu, am discutat cu cei de fata. Este de neimaginat ca in acest spatiu au putut sa fie atatia oameni la un concert si sa se intample totul intr-un timp atat de scurt. Tragedia s-a intamplat pentru ca au fost ignorate norme simple”, a spus presedintele.

In urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Capitalei si-au pierdut viata 27 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.