Victor Ponta nu are un mandat pe care l-a pus pe masa presedintelui PSD, ci este la dispozitia partidului, a declarat, Liviu Dragnea, el adaugand totodata ca PSD si-a demonstrat sustinerea pentru actuala formula de guvernare, fapt aratat atat duminica, la Congres, cat si la motiunea de cenzura.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat de jurnalistii prezenti la Congres daca are pe masa mandatul prim-ministrului, asa cum afirmase anterior Victor Ponta, dar el a infirmat.

"Victor Ponta n-are un mandat pe care mi l-a pus mie pe masa, Victor Ponta a spus ce a spus si public, ca e la dispozitia partidului, si este firesc sa fie asa, numai ca Partidul Social si azi in Congres, si la motiunea de cenzura, si-a aratat sustinerea pentru actuala formula de guvernare", a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul PSD a fost intrebat daca a discutat cu premierul despre introducerea unei motiuni de cenzura astfel incat sa cada Guvernul, asa cum Victor Ponta a lasat sa se inteleaga, dar Dragnea a raspuns ca a fost o gluma. "Este o gluma. Chiar nu mai are rost sa glumim? Va incurajez pe toti sa mai glumim", a mai spus Liviu Dragnea.

Mandatul de prim-ministru se afla pe masa lui Liviu Dragnea si numai PSD poate sa treaca o motiune de cenzura, a spus premierul Victor Ponta, care a cerut totodata sa fie anuntat "cand e momentul", scrie MEDIAFAX.

"Liviu stie foarte bine din prima zi ca are mandatul meu de prim ministru pe masa, sunt convins ca il va folosi spre binele nostru al tuturor. Si, deocamdata mergem, guvernam bine si putem sa facem si in 2016 o multime de lucruri bune care sa arate ca doar PSD-UNPR-ALDE pot sa guverneze bine Romania. Asta vreau sa fac si sper sa am sprijinul dumneavoastra", le-a spus Ponta participantilor la Congresul PSD.

El a aratat ca doar PSD poate sa treaca o motiune de cenzura prin Parlament, si a cerut sa fie anuntat cand va sosi un astfel de moment. "Doar PSD poate sa treaca motiune de cenzura, nimeni altcineva, asa ca, sa-mi spuneti cand e momentul. Sa-mi spuneti sa ne pregatim daca e cazul. Ca noi stim sa trecem motiuni de cenzura, insa sunt absolut convins ca in aceasta formula guvernarea va merge foarte bine", a afirmat premierul.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.