Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa incheierea alegerilor interne, ca simte o uriasa responsabilitate de a nu mai repeta "greselile" pe care le-a facut PSD si "compromisurile care au macinat" partidul, fiind nevoie de asumarea greselilor din trecut.

"Simt o uriasa responsabilitate. Pe de o parte, simt o obligatie de a nu mai face greselile care s-au facut in acest partid, de a nu mai face compromisuri care au macinat acest partid", a spus Dragnea, intrebat cum se simte la finalul acestor alegeri.

Dragnea a vorbit despre noul proiect al PSD, in care liderii partidului trebuie sa tina cont si de lucrurile bune facute de fostii presedinti ai formatiunii, dar "si de greselile care s-au facut in acest partid, pe care trebuie sa ni le asumam cu foarte multa sinceritate si cu foarte mult curaj".

"PSD nu trebuie si nu poate rata oportunitatea de a deveni primul partid din Romania modern", a spus Dragnea.

Liderul social-democrat le-a multumit membrilor de partid care au venit la vot si a transmis un mesaj atat sustinatorilor PSD, cat si criticilor lui, scrie MEDIAFAX. "Au venit increzatori la acest vot, au venit sa-si exprime speranta intr-un nou proiect politic si vreau sa le transmit ceva, atat lor, colegilor mei de partid, cat si celor care nu sunt membri in partid si care, cu cateva exceptii, de cateva zile isi exprima suspiciunea fata de actiunile mele si ale partidului in perioada urmatoare. Vreau sa-i asigur pe toti ca nu voi avea nicio ezitare in a duce la capat toate angajamentele pe care mi le-am luat, toate actiunile de care am pomenit ultima perioada", a spus Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.