Senatorul PSD Serban Nicolae, care anuntase ca intentioneaza sa candideze la sefia partidului, a renuntat la demers, transmitand o scrisoare critica la adresa conducerii PSD in care acuza ca organizarea Congresului este "profund viciata" si cere stoparea intregiii proceduri, potrivit unor surse PSD.

Serban Nicolae a transmis o scrisoare conducerii PSD in care acuza ca noile prevederi privind alegerea presedintelui partidului nu sunt transparente si nu ofera sansa candidatilor de a-si prezenta viziunea asupra partidului. In aceste conditii, nu exista o competitie reala, spune Serban Nicolae, potrivit unor surse social-democrate. Mai mult, senatorul acuza ca intreaga procedura de organizare a Congresului este "profund viciata" si din acest motiv renunta la candidatura. El cere partidului sa opreasca procedurile pe actualele prevederi si sa se revina la forma veche de alegere a functiilor in partid.

Pe de alta parte, potrivit unor surse social-democrate, Serban Nicolae a renuntat la candidatura si in contextul in care organizatia din care face parte, PSD Mehedinti, si-a anuntat deja sprijinul pentru Liviu Dragnea. Astfel, senatorul n-ar mai fi avut cum sa candideze, avand in vedere ca, potrivit actualelor reglementari, este nevoie de sprijinul a cel putin 10% dintre filiale, printre care si organizatia din care candidatul face parte, pentru a-si putea inregistra demersul, scrie MEDIAFAX.

Si Robert Negoita a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.