Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a demisionat de la conducerea organizatiei PSD Sector 4, el declarand pentru MEDIAFAX ca a luat aceasta decizie dupa ce liderul PSD Bucuresti, Robert Negoita, i-a propus sa faca parte din echipa lui, iar el l-a refuzat.

Banicioiu a declarat, miercuri seara, ca liderul PSD Bucuresti, Robert Negoita, care cu o zi in urma si-a anuntat candidatura la sefia PSD, i-a propus sa faca parte din echipa sa, respectiv sa fie presedinte executiv al PSD Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Nicolae Banicioiu a spus ca a refuzat propunerea acestuia si, in aceste conditii, a demisionat din functia de presedinte al PSD Sector 4. De asemenea, Nicolae Banicioiu a demisionat si din Biroul Permanent al PSD, ramanand vicepresedinte al partidului la nivel national.

”Nu vreau sa fac parte din echipa lui Robert Negoita. Am demisionat”, a mai spus Nicolae Banicioiu.

Nicolae Banicioiu este presedinte al PSD Sector 4 din martie 2013. El a condus si anterior organizatia, ca lider interimar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.