Liderul PSD Bucuresti, Robert Negoita, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca s-a decis sa candideze pentru functia de presedinte PSD vazand ca partidul e intr-o situatie "delicata", cu liderul interimar condamnat in prima instanta, iar premierul trimis in judecata.

"Sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie. (...) Este un moment important pentru Romania, este un moment crucial pentru PSD. Cel mai mare partid din Romania, care este la putere, care are prim-ministru, este intr-o situatie delicata. Premierul a avut prima infatisare ieri, intr-un dosar penal, presedintele interimar este condamnat in prima instanta, iar peste cateva zile avem alegeri", a declarat Negoita.

Liderul PSD Bucuresti spune ca oamenii asteapta acum de la PSD "responsabilitate" si "maturitate", motiv pentru care s-a hotarat sa candideze. "Doar in momentele grele se vad cei care au determinare, cei care au curaj si dorinta de a ajuta la iesirea din impas. Nu ne putem permite actiuni sau optiuni riscante", a subliniat Negoita.

Acesta spune ca a discutat cu Liviu Dragnea despre candidatura sa, iar acesta nu avut obiectii. "I-am comunicat ca voi candida. Nu-l deranjeaza. Suntem colegi, ne respectam reciproc si competitia nu face altceva decat sa stimuleze", a spus Negoita.

Alegerea presedintelui PSD va avea loc pe 11 octombrie, iar congresul pentru alegerea Biroului Permanent va avea loc pe 18 octombrie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.