Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca decizia politica a PSD a fost aceea de a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei si de a pastra guvernarea.

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul a luat o decizie politica importanta, in sensul mentinerii la guvernare. "S-a discutat in CExN despre motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL. CExN a votat pentru respingerea acestei motiuni de cenzura si sustinerea in continuare a Guvernului. (...) Astazi (luni - n.r.) am luat o decizie politica importanta, adica PSD nu sustine motiunea de cenzura pe care o depune PNL, sustine in continuare Guvernul", a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat ca nu sunt impuse "conditii" pentru aceasta sustinere, fiind parerea unanima ca partidul vrea sa pastreze guvernarea.

Dragnea a declarat insa, cu privire la situatia juridica a lui Victor Ponta, ca exista in continuare "o situatie nedorita", insa PSD nu intervine in vreun fel in cursul justitiei. "Nu putem printr-un vot in CExN sa stergem aceasta situatie nedorita, dar partidul este o institutie politica, nu interfereaza cu Justitia. Justitia isi urmeaza cursul, iar nimeni din PSD nu are in intentie sa tulbure acest curs al Justitiei", a explicat Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, in unanimitate, sprijinul pentru mentinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizand ca va ramane la Palatul Victoria atata vreme cat va avea sprijinul coalitiei de guvernare. "Mergem mai departe", a declarat Victor Ponta la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. El a mai spus ca "este important sa avem stabilitate".

Luni, liberalii ar urma sa depuna o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Ponta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.