Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la sedinta comuna a celor doua Camere, ca "un Parlament puternic inseamna si o pozitionare corecta fata de justitie", reiterand ca isi doreste ca, la finele mandatului, coruptia sa nu mai ocupe prima pozitie pe agenda preocuparilor opiniei publice.

"Nu in ultimul rand, pentru mine un Parlament puternic inseamna si o pozitionare corecta fata de justitie. Respectul fata de lege nu poate fi disociat de relatia cu justitia. De fiecare data cand am considerat ca s-au produs derapaje in aceasta privinta v-am comunicat, nu pentru ca doresc sa intervin in activitatea Parlamentului, ci tocmai pentru ca modul in care aceasta institutie raspunde la cererile justitiei ii poate afecta credibilitatea", a spus Klaus Iohannis, in mesajul adresat Parlamentului.

Presedintele a amintit totodata ca a spus ca la finele mandatului sau isi doreste ca pe agenda preocuparilor opiniei publice coruptia sa nu mai figureze prima, scrie MEDIAFAX.

"Am spus ca la finele mandatului meu imi doresc ca pe agenda preocuparilor opiniei publice coruptia sa nu mai figureze prima. Romania puternica este nu doar o Romanie fara coruptie, ci o Romanie in care s-a recastigat respectul pentru lege", a mai spus seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.