Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, in contextul refuzului cotei de refugiati, ca ”Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista”, el spunand ca oferta tarii noastre pentru primirea refugiatilor este foarte generoasa.
”Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista”, a declarat seful statului, in contextul refuzului Romaniei de a accepta cota de refugiati propusa de Comisia Europeana.

El a mai spus ca exista si alte forme prin care statele care refuza cotele obligatorii isi pot arata solidaritatea, scrie MEDIAFAX. ”Exista alte forme prin care tarile care refuza cotele obligatorii isi pot arata solidaritatea. Noi ne-am exprimat de fiecare data pornind de la solidaritate. Romania e solidara cu ceilalti membri din Uniunea Europeana intr-o masura care se va arata pe parcurs si cu imigrantii. Noi am facut o oferta foarte generoasa pentru relocarea celor 40.000 de imigranti”, a afirmat presedintele Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.