Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Timisoara, raspunzand unei intrebari, ca este sigur ca "nu va exista niciun fel de colaborare" intre UNPR si PMP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa, daca PSD va inceta colaborarea cu UNPR, in cazul in care acest partid ar discuta cu PMP, Liviu Dragnea a raspuns ca este abolut sigur ca "nu va exista niciun fel de colaborare intre UNPR si PMP".

"Sunt absolut sigur ca nu va exista niciun fel de colaborare intre UNPR si PMP. Eu il cunosc foarte bine pe domnul Oprea (Gabriel Oprea, presedintele UNPR - n.r.) si sunt sigur ca nu va colabora cu domnul Basescu si cu PMP", a declarat Liviu Dragnea.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a participat, sambata, la Timisoara, la Consiliul Judetean al PSD Timis, fiind insotit si de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.