Primarul general, Sorin Oprescu, retinut pentru fapte de coruptie, declara in ultimul interviu inaintea retinerii, ca de cele mai multe ori balanta justitiei nu este in echilbru si ca asta il sperie, sustinand ca este nevinovat, dar "delatiunea a ajuns sport national".

Oprescu declara, intr-un interviu acordat jurnalistei Ioana Raduca, cu putin timp inaintea retinerii sale de catre DNA, si publicat pe blogul acesteia, ca se stie curat, ca toate acuzatiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului legate de proprietati sau conturi s-au dovedit a fi false, dar ca il sperie faptul ca "balanta justitiei nu este echilibrata", scrie MEDIAFAX.

"Ce sa fac doamna? Sa stau toata ziua sa afirm ca NU? O sa zica -ba, asta e mincinos! Imi vad de treaba mea si de drumul meu. Nu asta ma sperie, ma sperie balanta justitiei, aia legata la ochi. Justitia chiar trebuie sa fie oarba si sa nu fie discutabila, dar vezi de cele mai multe ori ca balanta nu este in echilibru, te sperii, te sperii de nesansa. Fiecare om are partea lui ascunsa, are ceva de reprosat, dar de aici si pana la fapte...Delatiunea a ajuns un sport national, cozile facute la DNA ca sa aiba ceva de spus, asta mie nu-mi miroase a bine", a declarat Oprescu, intr-un scurt fragment publicat pe blogul jurnalistei, preluat de mai multe televiziuni.

Oprescu a mai sugerat ca nu a luat mita pentru ca nu avea niciun fel de obligatii fata de vreun partid.

"Nu suntem toti neam de hoti. Am afirmat asta de mii si mii de ori. (...) Toata lumea crede ca toti sunt hoti in administratia locala, toti iau 10 %, 15 %. Doamna, sa va ganditi la un singur lucru, eu nu am avut obligatia sa dau bani de partid si stapan cui sa-i dau"
, a mai comentat edilul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.