Principalul suspect in cazul mortii Mihail Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, este un fost socru, tatal ultimei sale sotii, in locuinta caruia a fost gasit cadavrul, acesta din urma lasand si un bilet in care isi anunta crima, potrivit unor surse judiciare.

[Update]

Balasescu, insurat de patru ori, a fost gasit mort in casa tatalui ultimei sale sotii, in judetul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112.

Potrivit surselor citate, fostul socru ar fi lasat un bilet unei rude in care anunta ca il va omori pe Balasescu si ca dupa aceea nu va fi de gasit. Barbatul este in acest moment principalul suspect si este cautat de politisti.



Conform surselor citate, barbatul a fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii.

O echipa de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigatii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta si se ia in calcul si ipoteza unei crime.

Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.