Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis va promulga "cu siguranta" Codul Fiscal in actuala forma, existand discutii pe aceasta tema in urma cu doua saptamani, si a precizat ca in acest moment relatiile sale cu presedintele au revenit la "normal".
"Azi (joi - n.r.) n-am apucat sa vorbim. O sa vorbim. Cu siguranta il promulga. Eu am discutat cu domnia sa acum doua saptamani, cred, despre aceasta forma si nu mi s-a intamplat in aceasta perioada sa spuna ca face ceva si sa nu faca", a spus Ponta, la Romania TV, intrebat daca a discutat cu presedintele dupa adoptarea Codului Fiscal in Camera Deputatilor, scrie MEDIAFAX.

In ceea ce priveste relatia cu Iohannis, prim-ministrul a declarat ca, dupa o perioada "mai rece", lucrurile au revenit la normal. "Pana pe 5 iunie am avut o relatie foarte civilizata si foarte constructiva si normala cu dl. Iohannis. A fost o perioada mai rece, dar in ultimele saptamani ne-am intalnit, am discutat. (...) Relatia e din nou normala", a explicat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.