PSD si PNL vor forma un grup de lucru care sa stabileasca un set de masuri pentru recredibilizarea Parlamentului, a anuntat, joi, presedintele PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a spus ca a convenit cu liderul PNL Alina Gorghiu sa faca un plan pentru recredibilizarea Parlamentului, fiind vorba si de Regulament, de un cod de conduita al parlamentarului, circuitul legislativ si atitudinea parlamentarului, scrie MEDIAFAX.

"Vreau sa va spun despre anuntul pe care l-am facut acum cateva zile - un plan pentru recredibilizarea Parlamentaului. Am fost sunat de catre Alina Gorghiu, care a spus ca sustine acest demers, mi-a spus ca si PNL are un document aproape finalizat tot in acest sens si am convenit impreuna ca, la fel ca in cazul Codului fiscal, sa incheiem un document in care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat. Cred ca in maxim o luna si puterea si opozitia vom prezenta un plan in care institutia democratiei sa fie pusa la locul in care trebuie", a spus Dragnea.

El a adaugat ca PSD si PNL vor forma un grup de lucru in acest sens. "Anunt o discutie pe care am avut-o cu Alina Gorghiu, este o invitatie comuna in care am convenit ca saptamana viitoare sa stabilim un grup de lucru care sa ne prezinte intr-un timp rezonabil un set de principii, de masuri in care parlamentul sa functioneze mai bine. Este vorba de Regulament, de un cod de conduita al parlamentarului, de circuitul legislativ si atitudinea parlamentrarului. Este un proiect ambitios", a mai spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.