Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca trebuie o restructurare a cheltuielilor bugetare si fiecare ministru sa se uite cu atentie in bugetul ministerului pentru a gasi cheltuieli la care pot renunta si a spus ca nu face o evaluare a ministrilor, ci vrea ca PSD sa ajute Guvernul la comunicare.

"Trebuie o restructurare a cheltuielilor bugetare.(...)Trebuie o mare atentie din partea ministerelor, fiecare ministru sa se uite cu mare atentie daca gaseste in bugetul ministerului cheltuieli care pot fi amanate, care nu sunt obligatorii, pentru ca 2016 este un an foarte important, un an in care noi trebuie sa aplicam acest Cod Fiscal, un an care poate fi caracterizat prin cresterea salariilor si este important ca orice cheltuiala care poate fi amanata, sa fie amanata. Stiu de la primul ministru ca este foarte preocupat de treaba asta si le-a cerut ministrilor acest lucru", a afirmat Dragnea.

Intrebat daca face o evaluare a ministrilor in BPN, Dragnea a spus ca nu este vorba de evaluarea ministrilor, ci vrea ca partidul sa ajute Guvernul din punct de vedere al comunicarii. "Pe mine ma intereseaza foarte mult ca primul ministru sa fie ajutat de partid si ma refer la un ajutor din punct de vedere comunicational. Pentru a se realiza lucru acesta, ministrii trebuie sa informeze partidul cu toate masurile care se implementeaza in domeniile pe care le gestioneaza, pentru ca partidul sa poata sustine , prin comunicatorii lui, toata aceasta activitate guvernamentala", a adaugat Dragnea.

El a precizat ca PSD si coalitia sprijina acest Guvern si vrea o mai mare eficienta in comunicare, iar prim-ministrul sa nu ramana singurul comunicator pe toate domeniile. "Si PSD si coalitia sprijina acest Guvern, vrem sa avem o eficienta mai mare in comunicare si primul ministru sa nu ramana singurul comunicator pentru toate domeniile si temele", a explicat Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca a cerut ministrilor de finante si al muncii, Eugen Teodorvici si Rovana Plumb, sa prezinte in sedinta conducerii partidului de saptamana viitoare stadiul elaborarii legii salarizarii, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.